Как да създадем незабравим коледен спомен ?


Как да създадем незабравим коледен спомен ?

Коледно парти, тиймбилдинг, рождени дни или просто среща с приятели в студените зимни вечери – идеите са безброй, а съставките – само доза въображение и щипка екстравагантност. Едно събитие се превръща в незабравимо, когато е поднесено на гостите с много изтънченост, топлина и интересен избор от развлечения. Няма нищо по-завладяващо в зимната приказка от чаша вино и приятна музика.

Предлагаме ви 3 лесни трика за създаване на незабравим коледен спомен:

  1. Мястото. Когато създаваме спомен, е от особено значение къде ще се случи той. Ароматът, музиката, вкусът – всеки детайл създава онова приказно усещане за вечност, което е нужно на коледния спомен. Защото уютната атмосфера пренася хората към най-хубавите им моменти всеки път, когато се върнат на мястото на преживяването. Една сцена за артисти и разнообразната декемврийска програма са просто допълнение към създаването на такава атмосфера, без значение от повода.
     
  2. Музиката. Добре е да е музика на живо. Днешният интерактивен свят ни предлага толкова много дигитални музикални изживявания, а Коледа е толкова истински и реален празник! Само един музикант може да накара гостите да се предадат на топлата вечер и да забравят за света навън. Дали струни от китара или нежно изпълнение – поднесената на живо песен е гаранция за красиво изживяване.
     
  3. Сетивата. Когато можеш да се потопиш в море от разнообразни вкусове и аромати, празникът става запомнящ се. Коледа е празник, обвит в много истински чувства – надежда, вяра и приятелство. Чаша вино може да се превърне в акцент на прекрасната декемврийска вечер, когато вкусът е омагьосващ и успее да ни пренесе в други светове, а качествената и разнообразна храна – тя е празник за сетивата!

Всеки детайл се запаметява в съзнанието, когато атмосферата е дружелюбна, изискана и бляскава. Затова детайлите са важни. Точното време, на точното място и в точната среда. Несъмнено траен спомен за топлина, любов, празник!

Сцената за артисти и разнообразната програма с едни от най-известните поп и джаз изпълнители са неизменна част от стила на ресторант МОРИНО в сърцето на София. А колекцията от винени сортове и неустоимите кулинарни предложения са само допълнение към вашето събитие. Пълна гама от възможности и предложения за създаването на незабравим празник? МОРИНО чака с отворени врати!