Sofia Restaurant Week MORINO


Sofia Restaurant Week MORINO

МЕНЮ НА РЕСТОРАНТА

Меню 1

Стартер Карпачо от риба тон, мус от козе сирене, гаспачо

Основно Поширан лаврак, аспержи, сушени домати, средиземноморски сос, пюре от моркови, течни зелени маслини

Десерт Вариации от крем брюле
 

Menu 1

Starter Carpaccio of tuna fish, goat’s cheese mousse, gazpacho

Main dish Poached sea bass, asparagus, sundried tomatoes, Mediterranean sauce, carrot puree, green olive paste

Dessert Variations on creme brulee
 

Меню 2

Стартер Брюле от патешки дроб, поширана ябълка в Порто, мус от патешки дроб с трюфел

Основно Фермерско Френско петле, топла салата от киноа със зеленчуци

Десерт Шоколадов мус, супа от бял шоколоад, сезонни плодове
 

Menu 2

Starter Brulee of duck liver, poached apple in Port wine, duck liver mousse with truffle

Main dish French farm chicken, warm salad of quinoa with vegetables

Dessert Chocolate mousse, white chocolate soup, seasonal fruits

РЕЗЕРВИРАЙ